Bieb op 7 juni geopend!

7 juni 2017

Bieb op 7 juni geopend!

Op woensdag 7 juni om 11:15 uur werd de bibliotheek op school (dBoS) geopend. Onder toeziend oog van alle leerlingen van de school liep de burgemeester dwars door de ‘gesloten’ deur heen. Achter de geopende ‘deur’ in de bibliotheek lazen, als verrassing, de leerlingen van groep 8 een stapelverhaal voor.

Catent komt bij ons leren

20 maart 2017

Catent komt bij ons leren

Begin maart kwamen er docenten van Catent van ons leren hoe je de 21e-eeuwse-vaardigheden in combinatie met Wereldoriëntatie aan kunt bieden. Een hele middag lang hebben wij hen verteld en laten ervaren hoe je projecten/thema’s ontwikkeld en kinderen hierin begeleid! Zij waren erg enthousiast en gaan dit ook in de praktijk brengen!

MBT Bibliotheek Op School

20 maart 2017

MBT Bibliotheek Op School

In samenwerking met de bibliotheek Noordwest-Veluwe starten wij voor onze schoolkinderen met ons eigen uitleensysteem. De collectie is binnen, de ouders/oma’s hebben instructies gehad en de kinderen kunnen niet wachten. Drie middagen in de week is de bieb open. We hopen hiermee kinderen op een toegankelijke manier te laten genieten van heel veel leuke boeken!

Vastenactie

22 februari 2017

Vastenactie

Ons goede doel was dit jaar Albanië. Wij spaarden voor de allerarmste kinderen zodat ze twee keer per week een gezonde hap eten krijgen. In plaats van te bedelen voor geld voor eten kunnen zij dan naar school toe! We zijn heel trots op onze kinderen, want zij spaarden met elkaar € 2065,- bij elkaar. Daar worden 4130 maaltijden voor bereid en uitgedeeld!