Groepen 5/6

Met 26 kinderen leren wij samen te werken, te overleggen en leren wij iedere dag een beetje bij! We maken voor het eerst spreekbeurten in groep 5. Het is altijd een beetje spannend om voor de groep te spreken, maar dat kunnen we al wel heel goed. Gelukkig kunnen we van groep 6 leren, zij hebben al wat meer ervaring!

Onze belevingen

  • Een leuke combinatieklas

    Groep 5-6 is een leuke combinatieklas. Met onze leerkracht kun je goed lachen, maar jammer genoeg gaat hij volgend jaar weg. Deze leerkracht wordt waarschijnlijk vervangen door Remco die ons al eerder les heeft gegeven. Voor de rest is de klas muzikaal en gezellig. We leren liedjes die al heel oud zijn, maar wel leuk. Een voorbeeld hiervan is let me people go of Henkie uit de nieuwbouw, en nog veel meer. Dus als je de kans heb om naar de rkpwa te gaan… doe het.

  • Groep 5-6 is gezellig!

    Groep 5-6 is een gezellige en muzikale combinatiegroep. En er wordt hard gewerkt. We hebben creatieve knutsel en teken opdrachten. Maar soms is ook wat rumoerig. De projecten lijken bij het begin soms wat saai maar later is het echt superleuk. En de spreekbeurten zijn erg leerzaam. En als we zingen gaat het dak er compleet af, want dat vinden we allemaal heel leuk. En juf Christie hebben we op woensdag en dan is ze altijd leuk en ze is natuurlijk de directeur van de school. En de meeste kinderen vinden meester Sibrand een toffe meester. Hij is namelijk altijd in voor een grapje. Het is alleen jammer dat hij volgend schooljaar met pensioen gaat, maar de kinderen gaan nog even lekker van hem genieten. Daarom is groep 5-6 een leuke combinatiegroep.