Eindelijk duidelijkheid nieuwbouw

Nadat we een ludiek filmpje hadden opgenomen om onze noodkreet te onderstrepen https://www.youtube.com/watch?v=AcJQn7bHHE8 werden we bedolven onder lokale en landelijke media-aandacht: Omroep Gelderland kwam filmen, de Stentor plaatste ons op de voorpagina, het Ermelo’s weekblad wijdde er een groot artikel aan, het NOS-journaal en het jeugdjournaal zonden het uit, Hart van Nederland interviewde ons… De boodschap was bedoeld voor de Ermelose politiek, om hen te bewegen zo spoedig mogelijk een besluit te nemen.

Op donderdagavond 21 december luisterden kinderen en ouders verwachtingsvol naar de discussie in de raadzaal. Het verlossende woord kwam gelukkig snel. Met 19 stemmen vóór werd de motie aangenomen om een prachtige school te bouwen die ruimte geeft aan 100 leerlingen, duurzaam wordt gebouwd en past bij onze visie op onderwijs. De gemeente en het bestuur hebben zich enorm ingespannen om er samen uit te komen!

Na onze kerstviering op 22 december proostten we heel feestelijk met alle kinderen en aanwezigen op dit goede nieuws, een mooier kerstcadeau konden wij ons niet bedenken!

We gaan nu in vliegende vaart verder, na het archeologisch onderzoek wordt de grond bouwrijp gemaakt, de benodigde materialen besteld en dán… bouwen maar!

Op 5 en 6 februari hebben wij open dagen. U kunt dan zien wat een prettige school wij zijn, hoe goed wij zijn in het begeleiden van kinderen en het geven van onderwijs geven en ons alles vragen over de nieuwbouw!

Meer nieuws