Open dagen voor belangstellende ouders en kinderen

Het kiezen van de juiste school voor uw kind(eren) is voor veel ouders een lastige keuze. Welke school vertrouw ik de komende jaren ons kind toe? Wat vinden wij een belangrijke focus als het gaat om ontwikkelingen bij kinderen?

Wanneer je alleen al kijkt naar rekenen en taal, dan is er veel verschil in aanbod op de scholen in Ermelo. Wanneer u liever iets verder kijkt dan de school om de hoek, dan is een bezoek aan de PWA zeker een aanrader! Wat maakt dan die verschillen?

Wij zijn een kleine school met een persoonlijke benadering naar kinderen en ouders, wij leren kinderen om zelfstandig keuzes te maken, wij ontwerpen zelf onze lessen voor wereldoriëntatie en wetenschap en techniek en doen dat met heel veel plezier en passie. Wij vinden creativiteit ook een belangrijk ontwikkelingspunt bij kinderen, wij geven onderwijs op hoog niveau en wij hebben een fijne en rustige leeromgeving waarin kinderen goed gedijen. Wij zitten in een fantastisch nieuw gebouw en hebben daarmee een ontzettend fijne plek om te leren en (buiten) te spelen.

Dit kunt u allemaal ontdekken wanneer u een afspraak maakt of tijdens onze open dagen in februari. Kom gewoon langs en laat u verrassen! Het zal zeker geen teleurstelling zijn!

Meer nieuws