Groepen 1/2

Van harte welkom op de site van groep 1-2. In onze groep zitten 27 kinderen die gezellig met elkaar spelen en veel leuke dingen leren. We zijn dol op buiten spelen en vinden het ook fijn om in het speellokaal te gymmen.

Onze belevingen

 • Verse Vis!

  Het laatste thema van het schooljaar is ‘Onder Water’ . In onze winkel wordt elke dag lekkere makreel of haring verkocht. We staan in de rij om de bestelling mee te nemen naar de huishoek. En als je wilt wordt het visje ook nog even voor je gebakken!

 • voorlezen

  De schoolbibliotheek werd geopend door de burgemeester. Wij zongen samen met groep 3-4 een lied, keken hoe de burgemeester door de boekenkast stapte en smulden van een lekker gebakje. En als echte verrassing kwam de burgemeester ook nog bij ons in de klas op bezoek. En natuurlijk las hij een boek voor want dat kan hij heel goed!

 • Rommelmarkt

  We klusten thuis al meer dan 100 Euro bij elkaar voor de vastenactie. Op de rommelmarkt gingen we nog even flink ons best doen om nog meer centjes te verdienen! We gooiden blikken en hadden een grote grabbelton. Juliette maakte prachtig gekleurde gezichten met smink. Natuurlijk hadden we ook spullen om te verkopen en we hadden ook nog tijd om zelf op jacht te gaan naar echte ‘Rommelmarktschatten’!

 • Okido

  Dansen bij de opening, penalty schieten in het grote doel, appeltjes eten op de middenstip, waterrace en Annemarie Koekoek, tikkertje en hoepelestafette; de Koningsspelen van groep 1 en 2 zijn weer heel sportief verlopen!