Groep 7/8


Wat is groep 7/8 dit jaar weer een heerlijk clubje. Al vinden we het soms wel spannend, dit jaar leren we heel veel over wat er na de basisschool komt.

Met juf Esmee en juf Mirande doen we interessante projecten over allerlei thema’s, werken we met slimleren.nl en hebben daarnaast ook veel plezier met elkaar.

Onze belevingen

 • 2021-04-23

  Koningsspelen 2021!

  Vandaag kregen we een koninklijke maaltijd, in een mooi versierd tasje! Nadat het allemaal heerlijk gesmaakt had, hebben we in groepjes een speurtocht gedaan! Het was een superdag! Fijne vakantie allemaal!

 • 2021-02-11

  Isabel wint de voorleeswedstrijd!

  Isabel heeft de plaatselijke voorleeswedstrijd gewonnen! Ze las voor uit het boek ‘Suzy D feest lekker mee’ van Karen Saunders en deed dit erg goed. De jury vond dat ze helder en duidelijk voorlas en de aandacht van de aanwezigen lang wist vast te houden! Ze is nu de winnaar van Ermelo en mag binnenkort meedoen aan de halve finale. Goed gedaan Isabel!

 • 2020-10-27

  Project geschiedenis

  We zijn op dit moment bezig met een geschiedenisproject. We leren over de verschillende tijdvakken en wat de belangrijkste gebeurtenissen in die tijdvakken zijn.

 • 2020-10-27

  Schoolreisje!

  Dit jaar zijn we op schoolreisje gegaan naar spelerij en uitvinderij in Dieren. We hebben heerlijk met elkaar gespeeld, ook mochten we zelf hout bewerken, sleutelhangers maken en met verf spelen. We hebben het erg naar ons zin gehad!