Groepen 5/6

In onze groep leren wij samen te werken, te overleggen en leren wij iedere dag een beetje bij! We maken voor het eerst spreekbeurten in groep 5. Het is altijd een beetje spannend om voor de groep te spreken, maar dat kunnen we al wel heel goed. Gelukkig kunnen we van groep 6 leren, zij hebben al wat meer ervaring!

Onze belevingen

 • Muziektalenten

  Onze groep heeft weken lang hard geoefend om muziekinstrumenten te bespelen. Op vrijdag gaven we met z’n allen een concert in de Dialoog aan een volle zaal. het ging ontzettend goed!

 • Winters Warm

  Als het bijna Kerst is, wordt het buiten steeds iets kouder. Gelukkig staat in de klas ‘s ochtends vroeg de houtkachel aan waarbij we lekker op kunnen warmen en gezellig kunnen lezen!

 • Mad Science

  Vandaag hebben we een workshop chemische reacties gehad.

 • Afsluiting Kinderboekenweek

  Afgelopen donderdag sloten wij de Kinderboekenweek af met alle andere kinderen van school. Wij hadden een leuk lied over heksen. De andere groepen deden een schimmenspel over de gruffalo, een monsterdans en nog veel meer! Het was een superleuke afsluiting!

  Nu is het al herfstvakantie, maar wat hebben we al weer veel gedaan en geleerd! We hebben ons project over vreemde dieren afgesloten met een bezoek aan de dierentuin en hebben heel veel afval opgeruimd. Ook zijn we bezig met het leerorkest. Over een paar weken geven we een concert op de klarinet, cello of viool!

 • Groevenbeek Klassiek

  Op vrijdag 25 augustus gingen we met de groep naar Kasteel Oud Groevenbeek. We gingen naar De Toverfluit luisteren en kijken.

  Het was een superleuke voorstelling, er werd mooi opera gezongen en mooie muziek gespeeld. We vonden het ook heel grappig.

 • Een leuke combinatieklas

  Groep 5-6 is een leuke combinatieklas. We hebben twee fijne leerkrachten, juf Esmee en meester Remco. We helpen elkaar waar het nodig is. We gaan vast een fijn jaar tegemoet!

 • Groep 5-6 is gezellig!

  We knutselen en we hebben nu een leuk project over de dierentuin! We moeten zelf een deel van de dierentuin maken.