Groepen 5/6

In onze groep kunnen wij goed samen werken, overleggen en leren wij iedere dag heel veel! We maken voor het eerst spreekbeurten in groep 5. Het is altijd een beetje spannend om voor de groep te presenteren, toch lukt dat wel heel goed. Gelukkig krijgen we daarin een goed voorbeeld van groep 6, zij hebben al wat meer ervaring!

Daarbij helpen juf Bianca, juf Esmee en juf Gwendolyn natuurlijk ook goed mee!

Onze belevingen

 • 2023-09-21

  Schoolreisje

  Wat een heerlijke dag hadden we voor ons schoolreisje.In de ochtend hebben we een heleboel over oude en hypermoderne treinen geleerd in het Spoorwegmuseum. We hebben in de koninklijke wachtkamer gezeten. Er waren ook supercoole attracties zoals de vuurproef en de stalen monsters. Daarna hebben we nog gezellig gespeeld met elkaar bij park Austerlitz. De botsauto’s en zweefmolen waren echt heel leuk.
  Toen weer terug in de bus. Wat een feestje was het!

 • 2023-09-04

  Het nieuwe schooljaar

  Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Wat is het fijn om elkaar weer te zien. We hebben elkaar een heleboel te vertellen.
  We doen allerlei spelletjes om elkaar beter te leren kennen. We oefenen ook in het samenwerken.
  We gaan er samen een fijn jaar van maken!

 • 2023-02-17

  Carnaval!

  Vandaag vierden we carnaval! Iedereen mocht verkleed op school komen. We startten de dag met een modeshow om iedereens prachtige outfits te bewonderen. Groep 7 en 8 hadden spellen bedacht, die we in groepjes met de kinderen van groep 1 t/m 4 speelden. We hebben de polonaise gedaan en vooral heel veel gelachen met z’n allen!