Start The Leader In Me

ERMELO De leerlingen van de Prins Willem Alexanderschool (PWA) in Ermelo zijn gestart met het werken volgens de 7 gewoonten van The Leader In Me. Afgelopen dinsdag 7 maart werd de pedagogische aanpak van The Leader In Me gepresenteerd en feestelijk geopend met de leerlingen en ouders van de school. Het ruimtelijk en grafisch ontwerpbureau ‘De Beleving BV interieur en meer’ heeft het ontwerp vormgegeven.

Vorig jaar werd het traject ingezet. De aankomende drie jaar leren de leerlingen op een speelse manier over de zeven gewoonten, gericht op persoonlijke groei en relaties met anderen.

SUCCESVOL

„Samen verantwoordelijk om jezelf te kunnen zijn”, zo omschrijft directrice Yvonne Geelhoed de aanpak. „We hebben heel bewust met elkaar gekozen voor The Leader In Me. Gewoonte één zegt al: wees pro-actief. We vinden het erg belangrijk dat de leerlingen hun zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel ontwikkelen. Deze universele gewoonten dragen bij aan een zekere basishouding. De goede dingen doen om succesvol te zijn voor jezelf, maar ook succesvol in samenwerking met anderen’’.

Lees het hele item door op de link te klikken: Willem Alexanderschool Ermelo start met The Leader In Me: ‘Samen verantwoordelijk om jezelf te kunnen zijn’ - Al het nieuws uit Ermelo (ermelosweekblad.nl)

Meer nieuws